Scan & Scoor Retailactie

Scan & Scoor Retailactie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Scan & Scoor Retailactie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze actie zorgt voor opwinding in je winkelcentrum. Deelname is eenvoudig. Door de Scan & Scoor kanskaart te scannen bij de opvallende prijzengenerator zien je klanten direct of, en zo ja, welke prijs zij gewonnen hebben. De Scan & Scoor prijzengenerator speelt een centrale rol. Als je klanten zien dat iemand iets wint, worden ze gemotiveerd om zelf ook mee te doen. We winnen nu eenmaal allemaal graag iets.

Zet de Scan & Scoor retailactie in tijdens het E.K. of W.K. Voetbal

Het zijn de sub-prijzen die het succes van de actie bepalen. Voorbeelden hiervan zijn: tweede broek halve prijs, gratis tompoezen bij besteding van 15 euro of vijf hamburgers halen, vier betalen.
Dit zijn prijzen waarvoor klanten een specifieke winkel moeten bezoeken; jouw winkel of die van een collega. Zo leidt Scan & Scoor tot meer cross-selling en meer traffic in de verschillende winkels!

Boeken of een optie plaatsen voor Scan & Scoor Retailactie?

Voor meer informatie over Scan & Scoor Retailactie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Scan & Scoor Retailactie

Deze act is bekeken door 1609 mensen

Specificaties van Scan & Scoor Retailactie

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Scan & Scoor Retailactie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Scan & Scoor Retailactie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.