Jasper Demollin

Jasper Demollin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jasper Demollin.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jasper begon op hele jonge leeftijd met theater. In 2011 begon hij aan de filmacteurs opleiding FAAAM in Amsterdam, waar hij in 2014 afstudeerde. Hij speelde o.a. in de film ‘Ikjijhijzij’ van Kaj Driessen (SpangaS), de HKU afstudeerfilm ‘Klootzakken’ en had een gastrol in de AVROTROS serie ‘Flikken Maastricht’.

Ondertussen was hij in 2013 samen met zijn middelbare schoolvrienden Daan Boom, Stijn van Vliet en Tim Senders het collectief Klapstoel begonnen, met het doel theater, film en televisie te maken. In de zomer van 2013 maakte zij het televisieprogramma ‘Zo’ voor Veronica. Hierin gaven ze op diverse manieren een leuke ludieke twist aan dagelijkse saaie situaties.

Je kent Daan van Streetlab of de Tante Joke Karaoke Band

Daarop volgend werkten zij aan een nieuw programma ‘Streetlab’. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Streetlab werd voor het eerst vertoond tijdens TVlab. 

Naast acteren en televisie maakt Jasper ook muziek. Hij zingt en speelt gitaar in de indie-rock band FRIARS. Onlangs hebben zij hun eerst single ‘Chemistry’ uitgebracht. De eerste EP volgt later.

Ook heeft hij samen met Daan Boom de Tante Joke Karaoke Band. Hiermee spelen zij door het land op verschillende poppodia onder het motto ‘jij zingt, wij spelen.

Jasper gaat ook spelen in de musical All Stars waar hij de rol van Paul zal spelen.

Bijzonderheden boeken of inhuren van presentatoren en personalities 

Gages van onze personalities zijn op aanvraag. Ieder project betreft maatwerk. Hierdoor is er geen standaard gage of richtprijs beschikbaar. Bij aanvraag ontvang je allereerst een informatieformulier die we volledig ingevuld retour ontvangen. Hierna zal je een persoonlijk voorstel ontvangen voor jouw aanvraag.

Boeken of een optie plaatsen voor Jasper Demollin?

Voor meer informatie over Jasper Demollin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jasper Demollin

Deze act is bekeken door 343 mensen

Specificaties van Jasper Demollin

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Jasper Demollin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jasper Demollin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.