Eva Cleven

Eva Cleven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eva Cleven.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Eva Cleven is DJ en presentatrice. Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar studie Nieuws & Media. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar.

Evan Cleven is presentatrice en radio DJ

Eva is DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert zij maandag t/m zondag ‘Jouw Stad’ en op zondag het item ‘WorX’, waarin ze alles bespreekt wat met werk en school te maken heeft. Bij de VPRO werkt ze voor 2doc, waarvoor ze documentairemakers interviewt o.a. tijdens IDFA. Elke zomer vind je Eva op verschillende muziekfestivals (Pinkpop, Down the Rabbit Hole, Best Kept Secret, Lowlands, Woo Hah!) waar ze verslag doet voor NPO3.
 
Sinds 2016 presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma ‘Het Klokhuis’ dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’.
 
In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finale plek heeft behaald. Later nam ze deel aan het programma ‘Kroongetuige’. Ook is ze op YouTube te zien als presentatrice in ‘De Wereld van AI’.

Bijzonderheden boeken of inhuren van presentatoren en personalities 

Gages van onze personalities zijn op aanvraag. Ieder project betreft maatwerk. Hierdoor is er geen standaard gage of richtprijs beschikbaar. Bij aanvraag ontvang je allereerst een informatieformulier die we volledig ingevuld retour ontvangen. Hierna zal je een persoonlijk voorstel ontvangen voor jouw aanvraag.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Eva Cleven?

Voor meer informatie over Eva Cleven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Eva Cleven

Deze act is bekeken door 652 mensen

Specificaties van Eva Cleven

  • Tijdsduur:

Boeking of een optie plaatsen voor Eva Cleven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Eva Cleven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.