Eric Dikeb

Eric Dikeb boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eric Dikeb.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Eric Dikeb kan met de zes gouden platen die hij op z’n naam heeft staan moeiteloos een top optreden verzorgen van 30 minuten, waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Daarnaast verzorgt Eric Dikeb nu ook een 5 uur durend avondvullend programma, waarbij het dak eraf gaat en het publiek gegarandeerd helemaal uit de bol gaat.

Al sinds 1999 is Eric Dikeb Dè Apres-Ski DJ van Nederland, met vele hits op zijn naam. Wie kent immers niet de feestplaten “De Pizzahut”,” Volg de leraar”, “ik schreeuw het van de daken” en “Wie laat de hond uit”?

De eerste échte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied “Volg de leraar” opnam. Eric’s carrière kwam in april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Grote naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap Big Diet van SBS6. Zijn feestnummer “De Pizzahut“, over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit. De Pizzahut werd in uitvoeringen van anderen nummer 1 in oa. Engeland, Duitsland, Oostenrijk en België.

Recentelijk verscheen er bij platenlabel Berk Music een aantal singles met daarop: “Ik schreeuw het van de daken”, “Ik zal dansen op je bruiloft” en het succesvolle “LAAT JE GAAN!”.

Eric zorgt bij liveoptredens gegarandeerd voor een knalfeest!

Boeken of een optie plaatsen voor Eric Dikeb?

Voor meer informatie over Eric Dikeb kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Eric Dikeb

Deze act is bekeken door 44558 mensen

Specificaties van Eric Dikeb

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Derc Waterjetting

  • Ingevuld door: Mariska van der Zwaal
  • Locatie: Oud-Beijerland
  • Datum: donderdag 11 december 2014
8,0

Waardering: