Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Chatilla van Grinsven.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Chatilla van Grinsven is een internationaal professionele basketbalspeler. Gedurende haar carrière heeft ze jarenlang in het buitenland gebasketbald en is ze een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. In de loop der jaren heeft ze talloze internationale onderscheidingen ontvangen.

Chatilla heeft acteer ambities, maar niet het doorsnee acteren

Van Grinsven studeert momenteel aan de Paul Dekker Meisner Acteer Academie in Nederland. Ze richt zich zowel op acteren als op stunt acteren. Ze streeft ernaar om haar acteervaardigheden te combineren met haar vechtkunst in het filmdecor. Terwijl Van Grinsven haar tijd wijdt om een actrice van het volgende niveau te worden. In 2021 is Chatilla te zien in het nieuwe RTL4 programma ‘De Verraders’.

Boek Chatilla als motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen

Met haar inspirerende levensverhaal en haar oog voor maatschappelijke doelen is Chatilla van Grinsven een motiverende spreker en dagvoorzitter op evenementen. Door haar brede interesse op sportief, sociaal, maatschappelijk en zakelijk vlak en haar motiverende manier van presenteren is ze toegewijd aan veel verschillende thema’s. Zo vindt ze veel parallellen tussen professionele teamsporten en het bedrijfsleven. Ze weet dit op een interactieve en frisse manier over te brengen op haar publiek. Hoe ga je om met prestatiedruk? Hoe handel je in het belang van het team? Of wat is er nodig om een team optimaal te laten functioneren?

Bijzonderheden boeken of inhuren van presentatoren en personalities 

Gages van onze personalities zijn op aanvraag. Ieder project betreft maatwerk. Hierdoor is er geen standaard gage of richtprijs beschikbaar. Bij aanvraag ontvang je allereerst een informatieformulier die we volledig ingevuld retour ontvangen. Hierna zal je een persoonlijk voorstel ontvangen voor jouw aanvraag.

Boeken of een optie plaatsen voor Chatilla van Grinsven?

Voor meer informatie over Chatilla van Grinsven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Chatilla van Grinsven

Deze act is bekeken door 818 mensen

Specificaties van Chatilla van Grinsven

  • Tijdsduur: