Rens Polman

Rens Polman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rens Polman.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Rens Polman ken je waarschijnlijk als presentator van het televisieprogramma Drugslab. 
een educatief online BNNVARA programma over drugs waarin hij zelf ook van alles probeert. Met meer dan 1.100.000 abonnees is dit een groot succes.

Rens presenteert verschillende bekende televisieprogramma's 

Ook is Rens bekend van Spuiten en Slikken en de band Lieve Bertha. Tegenwoordig is hij een gezicht bij de Keuringsdienst van Waarde (KRO-NCRV) waarvoor hij ook de montage, kleur en geluidsmixage verzorgt. Hij is dus niet alleen presentator, maar ook echt een televisiemaker.
 
Na zijn middelbare school is Rens niet gaan studeren, want er bestaat geen studie die aan zijn ambities kan voldoen. Rens is een authentieke presentator die miljoenen mensen weet te raken op een manier die de doelgroep raakt; met humor en openheid.

Bijzonderheden presentatoren en personalities 

Gages van onze personalities zijn op aanvraag. Ieder project betreft maatwerk. Hierdoor is er geen standaard gage of richtprijs beschikbaar. Bij aanvraag ontvang je allereerst een informatieformulier die we volledig ingevuld retour ontvangen. Hierna zal je een persoonlijk voorstel ontvangen voor jouw aanvraag.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Rens Polman?

Voor meer informatie over Rens Polman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rens Polman

Boeking of een optie plaatsen voor Rens Polman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rens Polman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.