Livestream Event

Livestream Event boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Livestream Event.

2 klanten waarderen deze act met:

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heb je een evenement dat vanwege bijvoorbeeld Corona geen doorgang kan vinden? Maar wil je het toch niet zomaar voorbij laten gaan? Betreft het bijvoorbeeld een zoveel jarig bestaan op een bepaalde datum of een deadline die bereikt is? Data die niet verzet kunnen worden omdat het dan geen zin meer heeft het te vieren? Dat we momenteel geen gezellige feesten met veel gasten mogen vieren is bekend. Maar dat betekend niet direct dat je een evenement ook helemaal hoeft te annuleren. Denk eens aan een livestream event, zodat iedereen vanuit huis toch het event kan ervaren. Dat het niet hetzelfde zal zijn als het fysiek aanwezig zijn, dat snappen we. Maar met deze livestream kom je toch een heel eind in de buurt.

Laat JB Productions jouw Livestream Event organiseren

Als voorbeeld. Onlangs hadden we een winkelcentrum dat ging verbouwen. De bouwplannen lagen op tafel en de startdatum voor de sloop was ingepland. Alle belangrijke partijen waren uitgenodigd. Alleen corona gooide roet in het eten. Normaal gesproken had iedereen bij elkaar gekomen op de bouwput, om met elkaar feestelijk het startschot te geven voor de start van de verbouwing. Maar onder de huidige omstandigheden kunnen we niet massaal met elkaar op de bouwput gaan staan. Super jammer… het event dan maar voorbij laten gaan? Nee natuurlijk niet! We organiseerde een Livestream event en hebben alle genodigden en iedereen het leuk vond vanuit huis mee laten kijken en meegenieten. Ruim 500 huishoudens hebben vanuit huis gekeken naar de livestream die ze konden betreden via een link op de website van het winkelcentrum.

Tijdens de Sinterklaasperiode hebben we dit ook een aantal keer gedaan met Sinterklaas die de kinderen via Livestream toesprak. Zie onze Sinterklaas Livestream.

Livestream Event flink en serieuze organisatie met veel techniek

Een livestream event is serious business aangezien we te maken hebben met veel techniek en er gaat dan ook best wat voorbereiding en testen aan vooraf. Maar hé … beter 100 x testen dan dat het op de dag van het event niet goed gaat. Ons Livestream Event Team bestaat onder andere uit:

 • Een techniek wagen met alles wat nodig is om de Livestream uit de kunnen zenden.
 • Camera’s om beelden te maken van het event.
 • Een presentator die het event aan elkaar praat en gasten kan interviewen.
 • Een geluidtechnicus die zorgt dat iedereen verstaanbaar is.
 • Een geluidsinstallatie.
 • Software om het Livestream event uit te zenden via het internet.

Optioneel bij te boeken ter aanvulling van het Livestream event

 • Zwart valdoek met vuurwerk (optioneel als extra effect om iets te onthullen)
 • Streamers of confetti met rode drukknop (optioneel als extra effect om iets te onthullen)
 • Kateder voor de spreker
 • Prachtige grote bloemstukken om het kateder aan te kleden.

Heb jij dus binnenkort een evenement dat je eigenlijk niet ongemerkt voorbij wil laten gaan? Dan is ons Livestream Event wellicht iets om in te zetten. Informeer snel naar de mogelijkheden.  Natuurlijk kun je ook entertainment inhuren voor je Livestream event.

Boeken of een optie plaatsen voor Livestream Event?

Voor meer informatie over Livestream Event kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Livestream Event

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere (Bedrijfs)Feesten Feestavonden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4670 mensen

Specificaties van Livestream Event

 • Tijdsduur:
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Livestream Event

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

W.V. Sterrenburg

 • Door: Jan-Willem Lemkes
 • Locatie: Winkelcentrum Sterrenburg
 • Datum:

super georganiseerd, alles op tijd en correct. prima gedaan

Waardering:

9,0

Wereldhave Nederland B.V.

 • Door: Thari van Aalst
 • Locatie: Winkelcentrum Sterrenburg
 • Datum:

Jeroen als presentator was goed op de hoogte van de feiten en sloot leuk af.

Waardering:

7,0

Boeking of een optie plaatsen voor Livestream Event

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Livestream Event kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.