AMBER

AMBER boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van AMBER.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

AMBER, beter bekend als Amber Delil, is een goedgebekte, sprankelende entertainer met een grote passie voor dans & muziek. Nederland maakt voor het eerst kennis met AMBER bij ‘Hollands Got Talent’; als onderdeel van de meidengroep TP4Y bereikt ze uiteindelijk de finale.

Hollands Got Talent en Meidengroep TP4Y

Met TP4Y brengt AMBER daarna in 2016 de EP “Kisses” uit met daarop de single “Blush”.
In 2018 besluit de meidengroep te stoppen, maar kiest AMBER haar eigen pad.

Naast zangeres is AMBER ook presentatrice

In 2019 maakt AMBER een uitstapje naar de radio en gaat aan de slag als presentatrice bij SLAM!. Ze presenteert met Bram Krikke de serie ‘Statements’ wordt 1 jaar later co-host bij de ochtendshow ‘Early Birds’.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan; in 2021 tekent AMBER een platencontract bij Warner Music en gaat ze alsnog haar muzikale droom achterna.

Boeken of een optie plaatsen voor AMBER?

Voor meer informatie over AMBER kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor AMBER

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9118 mensen

Specificaties van AMBER

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor AMBER

Voor meer informatie en beschikbaarheid van AMBER kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.