Fris nieuw geluid van zangeres AMBER - Nieuwe single Hoor je Mij

02/02/2021

Zangeres AMBER (geboren als Amber Delil) is geen onbekend gezicht binnen de entertainmentindustrie. Ze maakte vier jaar lang deel uit van girlband TP4Y. Na wat uitstapjes binnen YouTube- en radioland (SLAM!) tekende ze afgelopen jaar bij Warner Music om zich dit jaar volledig te focussen op het uitbrengen van haar eigen muziek.

Nieuwe muziek voor zangeres AMBER in samenwerking met grote namen

Zo heeft ze schrijf- en studiosessies met niemand minder dan Maan (de Steenwinkel), Niels Zuiderhoek en Alain Clark en werkt ze samen met top producers als Clifford Goilo, Julian Vahle en Avedon a.k.a. Vincent van den Ende. Die droomsamenwerkingen resulteren in een stapel Nederlandstalige tracks gegoten in een poppy sound met een vleugje dance, waarvan de single Hoor Je Mij een eerste voorproefje is. ‘Het was geweldig om met zulke getalenteerde mensen in de studio te zitten. De vibe was meteen goed en dat hoor je ook zeker terug in mijn muziek’, aldus AMBER.

Andere bekende artiesten boeken? Ook daarvoor kun je natuurlijk terecht bij Artiestenbureau JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor Amber Delil

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amber Delil kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.