Amber Delil

Amber Delil boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Amber Delil.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

AMBER, beter bekend als Amber Delil, is een goedgebekte, sprankelende entertainer met een grote passie voor dans & muziek. Nederland maakt voor het eerst kennis met AMBER bij ‘Hollands Got Talent’; als onderdeel van de meidengroep TP4Y bereikt ze uiteindelijk de finale.

AMBER: Een Stralende Entertainer met Amsterdamse Flair

Maak kennis met AMBER, ook bekend als zangeres AMBER, een pittige en sprankelende artiest met een onweerstaanbare passie voor muziek en dans. Gewapend met een scherpe humor, een positieve mindset en een onstuitbare drive, is zij vastbesloten Nederland te betoveren met haar muzikale talent.
 
Als kind droomde AMBER, geboren in 1998 en opgegroeid in Amsterdam, er al van om in de schijnwerpers te staan, waarbij ze kon dansen, zingen en entertainen. Op haar zevende kreeg ze de kans om deel te nemen aan het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) in de hoofdstad. Doordeweeks zat ze in de schoolbanken, maar in het weekend stond ze op diverse podia door heel Nederland, met rollen in tourende theaterproducties zoals Narnia en Kruistocht in Spijkerbroek.

Hollands Got Talent en Meidengroep TP4Y

Met TP4Y brengt AMBER daarna in 2016 de EP “Kisses” uit met daarop de single “Blush”.
In 2018 besluit de meidengroep te stoppen, maar kiest AMBER haar eigen pad. 

AMBER heeft haar vocale vaardigheden ontwikkeld aan de muziekacademie van Babette Labeij in de Pijp, terwijl ze haar dansmoves perfectioneerde bij het 'Global Dance Centre' in Diemen-Zuid. Tot op de dag van vandaag is ze regelmatig te vinden op de dansvloer van dit gerenommeerde centrum.

Naast zangeres is AMBER ook presentatrice

In 2019 maakt AMBER een uitstapje naar de radio en gaat aan de slag als presentatrice bij SLAM!. Ze presenteert met Bram Krikke de serie ‘Statements’ wordt 1 jaar later co-host bij de ochtendshow ‘Early Birds’. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan; in 2021 tekent AMBER een platencontract bij Warner Music en gaat ze alsnog haar muzikale droom achterna.

Hollands Got Talent en Meidengroep TP4Y Met TP4Y brengt AMBER daarna in 2016 de EP “Kisses” uit met daarop de single “Blush”. In 2018 besluit de meidengroep te stoppen, maar kiest AMBER haar eigen pad.

Met haar Amsterdamse charme, indrukwekkende zangtalent en onmiskenbare podiumaanwezigheid is AMBER klaar om Nederland te veroveren. Ontdek de wereld van AMBER en laat je betoveren door haar unieke mix van muziek, dans en ongeëvenaarde energie!

Boeken of een optie plaatsen voor Amber Delil?

Voor meer informatie over Amber Delil kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Amber Delil

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12569 mensen

Specificaties van Amber Delil

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Amber Delil

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Amber Delil kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.