Nieuwe single René le Blanc - Only You

23/11/2021

We hebben er even op moeten wachten, maar de nieuwe single van René Le Blanc: ‘Only You’ is een feit. De single werd geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak, die ook verantwoordelijk was voor de grote hit ‘If I Tell You’. Een ware opvolger dus! 'Only You' wordt ook deze keer weer vergezeld van een opvallend leuke videoclip die je echt even moet gaan kijken.

René le Blanc veelvuldig op TV

Sinds de zomermaanden heeft René weer tijdens vele evenementen, feesten en festivals mogen optreden. Vanaf deze week zal hij ook weer veelvuldig op de landelijke tv te zien zijn en te beluisteren via diverse radiostations.
 
Als klap op de vuurpijl komt René naast zijn wijn ‘Sauvignon Le Blanc’ nu ook met een eigen bierlijn: Van 'René Le Blond' en 'René Le Triple' naar 'René Le Blanc', 'René Le Dark' en 'René Le Bitter'. Dit gaat uiteraard gepaard met een zeer omvangrijke media-campagne op radio en tv!
 
Kortom: ondanks de lockdown weer volop aandacht voor René Le Blanc!

Boeking of een optie plaatsen voor René le Blanc

Voor meer informatie en beschikbaarheid van René le Blanc kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.