René le Blanc

René le Blanc boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van René le Blanc.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op dit moment is René le Blanc te zien in het programma ‘Ik geloof in Mij’ van SBS6.

René le Blanc is vooral bekend van de hits “Alle sterren keken toe”, “Ik laat je nooit meer gaan” en natuurlijk “Ware Liefde”. Sinds het uitkomen van deze producties gaat de carrière van René in stroomversnelling. Voor volle zalen maakt hij keer op keer indruk met zijn live optredens.

René le Blanc werd in de jaren 90 vergeleken met Engelbert Humperdinck

Met zijn look en warme stemgeluid kwam al snel de vergelijking met Engelbert Humperdinck en maakte hij zijn debuut als leadzanger van The Broadway Selection. Met evergreens bracht de sympathieke zanger velen in vervoering.

In 2008 stapte René le Blanc over op het Nederlandstalige repertoire en het succes bleef niet uit! Met Jacqueline scoorde hij een grote hit en hiermee was hij regelmatig te zien op tv en te gast op het Mega Piraten Festijn.

Ook bij onze oosterburen stond René in de beginfase van zijn carrière met regelmaat op de bühne

Door dit succes was er de wens om een Duitstalige singel uit te brengen en er is gekozen voor “Ich lass dich nie mehr gehn”.Dit nummer is regelmatig te zien en te horen op de Duitse zenders. Andere producties van René zijn “Jij maakt me gek”, “Kleine Madonna” en “In Tirol”. De nieuwe single van Rene, getiteld ‘If I tell you’ is net uit!

Boeken of een optie plaatsen voor René le Blanc?

Voor meer informatie over René le Blanc kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor René le Blanc

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17622 mensen

Specificaties van René le Blanc

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor René le Blanc

Voor meer informatie en beschikbaarheid van René le Blanc kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.