De Après Skihut Feest TV livestream

De Après Skihut Feest TV livestream boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Après Skihut Feest TV livestream.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sluit 2020 af met een knalfeest! Organiseer een kerstborrel of -feest, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel voor alle medewerkers en relaties samen met de De Après Skihut Feest TV. Onze DJ, Heidi’s en skileraren bouwen exclusief voor jullie een après-ski feest op maar is online te volgende vanuit de huiskamers en vanaf werkplekken. Waar internet is, is De Après Skihut Feest TV. Beleef het echte après-ski gevoel met al je collega’s. Zet je Peter hoedje op, hang de slingers op, maak de tafel leeg om op te dansen en feest online mee. Naar eigen voorkeur één of twee uur fun op de beeldschermen van alle medewerkers. In de voorbereiding op deze exclusieve uitzending van de Après Skihut Feest TV maken we in samenspraak een programma vol humor muziek confetti en dans.

Boek De Après Skihut Feest TV livestream inclusief:

  • Aankleding offline (decoratie)
  • Unieke URL, voorbeeld: live.bedrijfsnaam.nl
  • Rad van Fortuin
  • Muziekquiz of Bingo

Speel Bingo of een Quiz tijdens de livestream

Een muzikale bingo of hilarische quiz tijdens de Après Skihut Feest TV? Super toll! De Après Skihut ontwikkelt een thema-bingo of quiz waar alle medewerkers aan deel kunnen nemen. Quiz? We starten met een algemene vragenronde gevolgd door de ronde met muziekfragmenten, de uitbeeldronde. Uitsluiting met een ronde naar keuze zoals bedrijfsspecifieke vragen. Hierna gaat het après-ski feest weer dooooor!!

Hé Hó! Laat je horen tijdens de Après Skihut Feest TV livestream

De Après Skihut Feest TV draait om interactie, zo ben je toch in contact met al je collega’s. Samen vieren we feest! Tijdens de uitzending kun je met andere kijkers feesttimen (videobellen) chatten of bel met de DJ en kom live in de uitzending. De directeur is van harte welkom om op de bar te speechen en een proost uit te brengen. Deze vormen van interactie worden direct getoond iedere kijker kan deelnemen.

Je boekt deze alternatieve kerstborrel all-in

De Après Skihut heeft alle tools in huis om deze exclusieve uitzending te organiseren en streamen via een veilige/unieke link. Heb jij een te gek idee voor jullie programma? Tijd voor een brainstorm. Deze exclusieve uitzending van de Après Skihut Feest TV wordt een onvergetelijk feest van 1 x 60 minuten. De livestream is uit te breiden met een 2e uur.

Doe jouw werknemers een bijpassend kerstfeestpakket cadeau

Stuur een uitnodiging naar alle medewerkers door middel van het Kerstfeestpakket. Dit pakket bevat alle ingrediënten voor een succesvol après-ski feest op locatie naar keuze. Verbouw je (thuis)werkplek of woonkamer tot mini après-skihut en feest mee!

In het Kerstfeestpakket vindt je bijvoorbeeld: confetti, ballonnen, vlaggenlijnen, bierslinger, opblaas pretzel, Peter hoedje, bierglas bril, Heidi vlechtjes, Kerstkaart met link naar de livestream.

Informeer naar de prijs van de Kerstfeestpakketten.
De pakketten zijn indien gewenst uit te breiden met borrelhappen en dranken. Zoals Flügels, speciaal bieren, witte wijn, borrelnootjes, bifi worstjes, picos en smeerkaas.

Boeken of een optie plaatsen voor De Après Skihut Feest TV livestream?

Voor meer informatie over De Après Skihut Feest TV livestream kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Après Skihut Feest TV livestream

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 11194 mensen

Specificaties van De Après Skihut Feest TV livestream

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Après Skihut Feest TV livestream

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Après Skihut Feest TV livestream kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.