Het Winterpaardje

Het Winterpaardje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het Winterpaardje.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dit prinsesje is gekleed in een schitterende jurk van glinsterende sneeuwvlokken en sprankelende kristallen. Haar haren zijn samengebonden in een losse knot, versierd met een kroon van ijzige bloemen en parels. Het prinsesje en het winterpaardje zijn onafscheidelijk en vormen een prachtig duo dat in de winterse maanden door vele mensen bewonderd wordt.

Een prachtige act voor jouw evenement

Maar het gaat niet alleen om hun uiterlijk, het prinsesje brengt ook licht in de donkere dagen voor Kerst met haar kerstrepertoire. Haar prachtige stem en charmante uitstraling weten jong en oud te betoveren. Terwijl ze op het winterpaardje rondrijdt, kunnen mensen genieten van haar optreden en de kerstsfeer naar voren brengen. Het geluid is versterkt zodat het publiek de prinses en haar winterse kerstrepertoire goed kan horen en meegenieten.

Het winterpaardje en de prinses zijn niet alleen geschikt voor de Kerstperiode, maar ook voor andere winterse evenementen zoals kerstmarkten, winterfairs en andere gelegenheden waarbij het duo kan bijdragen aan de feestelijke en gezellige sfeer. Het paardje en de prinses zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenlocaties en zijn een gegarandeerde publiekstrekker.

Boeken of een optie plaatsen voor Het Winterpaardje?

Voor meer informatie over Het Winterpaardje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Het Winterpaardje

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4435 mensen

Specificaties van Het Winterpaardje

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Het Winterpaardje

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

SHOPPINGCENTER OVERVECHT

  • Door: Marleen Strien
  • Locatie: Utrecht
  • Datum:

Aardige dame!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Het Winterpaardje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het Winterpaardje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.