De Zingende IJsprinses

De Zingende IJsprinses boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Zingende IJsprinses.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rond de kerstperiode is er geen prachtiger gezicht dan de winterse Prinses die door de straten trekt in haar besneeuwde winterwagen. Haar wagen is versierd met de mooiste kerstversieringen en verlichting, waardoor het lijkt alsof er een magisch winterlandschap door de straten trekt. De winterse Prinses, gekleed in haar mooiste witte jurk en omringd door sneeuwvlokken en kerstlichtjes, zorgt voor een onvergetelijke kerstbeleving voor jong en oud.

De ijsprinses zingt haar prachtige melodieën

Maar dat is nog niet alles! Terwijl de winterse Prinses door de straten rijdt, laat ze de kerst klassiekers door de luidsprekers van haar winterwagen klinken. De prachtige melodieën van de kerstliedjes vullen de straten en zorgen voor een sfeer van gezelligheid en samenzijn. Het publiek zingt en danst mee op de bekende klanken van Jingle Bells, Rudolph the Red-Nosed Reindeer en nog vele andere kerstklassiekers.

Boek deze prachtige IJsprinses is inzetbaar op vele evenementen

Denk daarbij aan Kerstmarkten, braderieën of Kerstfeesten.
Maar ook aan evenementen tijdens de winter.
Op schaatsbanen en winterfairs.

Boeken of een optie plaatsen voor De Zingende IJsprinses?

Voor meer informatie over De Zingende IJsprinses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Zingende IJsprinses

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winter Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5305 mensen

Specificaties van De Zingende IJsprinses

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Zingende IJsprinses

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Zingende IJsprinses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.