De Kerstfiets

De Kerstfiets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Kerstfiets.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voeten op de bank, tapijtje gespreid, met lampjes, kerstkransjes en een zwoele stem: relax and.. let’s sing it, sister! De Kerstfiets is een rijdende huiskamer vol winterse sferen. Deze zangeres zingt, scat en swingt vol soul. Fietsend met haar huiskamer laat ze de kerst klassiekers door de straten klinken. Gekleed in klassieke Dickens kleding zingt de zangeres in huiselijke sferen, zodat je even het gevoel krijgt dat je bij haar thuis op de bank zit.

Heerlijke Kerstmuziek voor de leukste Kerstevenementen

Onze prachtige zangeres komt graag naar jouw Kerstmarkt of Kerstfeest om haar prachtige liedjes te zingen. Buiten het feit dat ze prachtig kan zingen, ziet de act er ook heerlijk sfeervol uit.

Boeken of een optie plaatsen voor De Kerstfiets?

Voor meer informatie over De Kerstfiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Kerstfiets

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4542 mensen

Specificaties van De Kerstfiets

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur., 2 x 40 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,40 per km. vanaf Breda (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Kerstfiets

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Kerstfiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.