SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De veelzijdige combinatie van saxofoon, piano en zang maakt Saxypianoshow. Interactief met het publiek en het repertoire afgestemd op de gelegenheid. Flexibel in opstelling en een passende setting voor elke feestgrootte.

Saxypianoshow biedt de mogelijkheid om afhankelijk van het aantal personen op en af te schalen en beschikt over eigen geluid en lichtapparatuur. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste opstelling voor uw feest.

De Saxy Piano Show neemt alles mee

Als je deze piano show inhuurt krijg je een complete show. De veelzijdige combinatie van saxofoon, piano en zang maakt Saxypianoshow. Interactief met het publiek en het repertoire afgestemd op de gelegenheid. Flexibel in opstelling en een passende setting voor elke feestgrootte.

De Saxypianoshow bestaat uit:

  • Rode Saxypianoshow vleugelpiano en Saxofoon
  • Compacte geluidsinstallatie.
  • Compacte licht-set.

Dit is een ideale setting voor de kleinere optredens tot ±125 personen zoals kroegoptredens, housewarmings, restaurants/diner, kleinere verjaardagsfeesten, recepties etc. Deze compacte opstelling heeft weinig opstelruimte nodig en is daardoor op praktisch elke locatie inzetbaar.

Piano show voor kleine en grote gezelschappen

Voor optredens met meer dan 125 personen werkt Saxypianoshow samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Hierbij wordt gezorgd voor de juiste uitversterking voor het aantal personen en komt daarbij een volledige lichtshow voor op het podium én de dansvloer!

Dit is een perfecte setting voor de grotere optredens zoals kroegoptredens, feestzalen, verjaardagsfeesten, tentfeesten, bruiloften etc. Deze opstelling heeft een opstelruimte nodig van minimaal 3×4 meter.

Feesten met meer dan 125 personen in overleg.

Boeken of een optie plaatsen voor SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon?

Voor meer informatie over SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere One Man Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9197 mensen

Specificaties van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

De man achter de Saxypianoshow. Jeff is het muzikale multi-talent en drijvende kracht achter Saxypianoshow en zorgt voor een heerlijk energieke en frisse muzikale show. Want naast zang, piano/toetsen en saxofoon speelt hij ook nog mondharmonica. Dit alles maakt de Saxypianoshow veelzijdig en flexibel. Helemaal klaar om van uw feest, of evenement een memorabele muzikale ervaring te maken!

Jeff speelt verzoekjes op piano en sax

Jeff is in staat vrijwel ieder verzoek te spelen dat in u opkomt! Uiteraard houd hij graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Ook kunt u (op de speciale Saxypianoshow verzoekkaartjes) uw verzoeknummers ter plekke indienen!

Vanaf jonge leeftijd startte hij al met muziek en bleek een natuurtalent te zijn. Hij vervolgde zijn pad in de muziek en na ruim 10 jaar bandervaring in het coverband circuit en vele optredens op bruiloften, feesten en pianobars door heel Nederland is deze entertainer uitgegroeid tot een graag geziene energieke artiest.

Combinatie van zang, piano en saxofoon

In de loop der jaren is hij steeds vaker als solo artiest gevraagd en begin 2020 is hij gestart met de Saxypianoshow om met een breed en vrolijk repertoire er overal een gezellig feest van te maken. De combinatie Zang, Saxofoon en Piano maakt het geheel tot een bijzondere act.

Jeff is een echte professional, voelt de sfeer van uw evenement of feest aan en past zich gemakkelijk aan. Zo hoeft u zich geen zorgen te makenover de gegarandeerde kwaliteit.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.