SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De veelzijdige combinatie van saxofoon, piano en zang maakt Saxypianoshow. Interactief met het publiek en het repertoire afgestemd op de gelegenheid. Flexibel in opstelling en een passende setting voor elke feestgrootte.

Saxypianoshow biedt de mogelijkheid om afhankelijk van het aantal personen op en af te schalen en beschikt over eigen geluid en lichtapparatuur. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste opstelling voor uw feest.

De Saxy Piano Show neemt alles mee

Als je deze piano show inhuurt krijg je een complete show. De veelzijdige combinatie van saxofoon, piano en zang maakt Saxypianoshow. Interactief met het publiek en het repertoire afgestemd op de gelegenheid. Flexibel in opstelling en een passende setting voor elke feestgrootte.

De Saxypianoshow bestaat uit:

  • Rode Saxypianoshow vleugelpiano en Saxofoon
  • Compacte geluidsinstallatie.
  • Compacte licht-set.

Dit is een ideale setting voor de kleinere optredens tot ±125 personen zoals kroegoptredens, housewarmings, restaurants/diner, kleinere verjaardagsfeesten, recepties etc. Deze compacte opstelling heeft weinig opstelruimte nodig en is daardoor op praktisch elke locatie inzetbaar.

Piano show voor kleine en grote gezelschappen

Voor optredens met meer dan 125 personen werkt Saxypianoshow samen met een professioneel licht- en geluidsbedrijf. Hierbij wordt gezorgd voor de juiste uitversterking voor het aantal personen en komt daarbij een volledige lichtshow voor op het podium én de dansvloer!

Dit is een perfecte setting voor de grotere optredens zoals kroegoptredens, feestzalen, verjaardagsfeesten, tentfeesten, bruiloften etc. Deze opstelling heeft een opstelruimte nodig van minimaal 3×4 meter.

Feesten met meer dan 125 personen in overleg.

 

Boeken of een optie plaatsen voor SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon?

Voor meer informatie over SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

Deze act is bekeken door 1109 mensen

Specificaties van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Reiskosten: Reiskosten vanaf Zeddam (GLD) á € 0,32 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van SaxyPianoshow, de Pianoshow met Saxofoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.