Ramon Beense

Ramon Beense boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ramon Beense.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: Bloed, Zweet en Tranen is Ramon Beense veel geboekte zanger geworden. Hij heeft inmiddels een landelijke bekendheid opgebouwd als kwaliteitszanger van A kwaliteit. SBS 6 Shownieuws heeft vaak aandacht aan Ramon Beense besteed en hij belandde in de top 10 van het TV programma: de 25 meest emotionele TV momenten voor zijn optreden bij Bloed, Zweet en Tranen.
 
Bij een concert van Jeroen van der Boom kreeg Ramon Beense een staande ovatie van het gehele publiek. Jeroen van der Boom was zo onder de indruk van Ramon dat hij hem helpt bij het maken van de volgende single. Ook Ajax vroeg Ramon te zingen in de Arena bij een belangrijke voetbalwedstrijd in Amsterdam.

In 2014 was Ramon publieksfavoriet bij de finale van de Toppers!

Ramon Beense is geboren in Amsterdam met een prachtige stem en een enorm zangtalent. Wanneer (grote) broer Peter Beense gaat zingen begint het bij Ramon al snel te kriebelen en zal ook hij binnen niet al te lange tijd de bühne op springen.

Inmiddels heeft Ramon Beense al vele Nederlandstalige single’s en albums gemaakt 

Waarvan een aantal hoog in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan. De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dat is het leven’, ‘Jij en Ik’,  ‘Dans met mij door het leven,  ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’, ‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’ e.a..Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’en ‘Koning te Rijk’.

Boeken of een optie plaatsen voor Ramon Beense?

Voor meer informatie over Ramon Beense kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ramon Beense

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6051 mensen

Specificaties van Ramon Beense

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ramon Beense

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ramon Beense kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.