DJ Patrick Kicken

DJ Patrick Kicken boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Patrick Kicken.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Patrick Kicken is een allround DJ die op de Landelijke radio te horen is.

Kicken! Bij een boeking van Patrick in je discotheek, café of feesttent wordt er reclame gemaakt op zijn diverse drukbezochte internetsites www.kicken.com en www.patrick.fm .

U kent Patrick Kicken o.a. van : " Kicken voor je kiezen ", " Kicken voor je kiezen ", " Kicken & Co  " en " Kicken Wordt Wakker ".

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Patrick Kicken?

Voor meer informatie over DJ Patrick Kicken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Patrick Kicken

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25430 mensen

Specificaties van DJ Patrick Kicken

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van DJ Patrick Kicken

Patrick Kicken is een radiodier. Alhoewel hij er in het begin weinig van moest hebben. Tot Kerst 1989, toen zijn broer die al veel eerder met het radiovirus was besmet daadwerkelijk ziek werd.
Patrick presenteerde het Kerstprogramma (voor 4 luisteraars) en raakte verslaafd aan radio.
Na een handjevol lokale (commerciële) stations over de grens in België, waaronder Radio Royaal en Radio Contact, begon een landelijk avontuur 6 jaar later, in December 1995. Tot Maart 2002 presenteerde Patrick bijna alle denkbare programma’s op 3FM, voor de Tros.
De Mega Top 100, Havermoutshow, Cyber Top 50, Nachtwacht, Somertijd, Gouden Uren op Radio 2 en Radio 3, Van Rob Los (als vervanger van Rob van Someren) en op zaterdagmiddag tussen 15 en 18 “De Zinderende Zaterdag”.

Ook presenteerde hij 3 jaar lang 4 maal per week het nachtprogramma “Kicken voor je Kiezen” tussen 1 en 4 uur, wat door vrachtwagenchauffeurs en luie studenten goed beluisterd werd.

Tussendoor presenteerde Patrick ook nog wat losse (thema) programma’s op 3FM, waaronder de Week van de Nederlandse Popmuziek, de Pinkpop en Lowlands After Party en het Amsterdam Dance Event.
"Het was een hectische tijd”, aldus Patrick. “Veel tijd om te slapen bleef niet over”. Na zijn avontuur bij de Tros maakt Patrick de overstap naar de Vara, waar hij regelmatig te horen is in Stenders Vroeg en op vrijdagnacht een programma presenteert.

Vanaf Maart 2002 werkte Patrick fulltime voor de 3FM muziekredactie, waar hij ook al eerder voor aktief was. Hij koos de muziek voor Arbeidsvitaminen, Ruuddewild.NL en Isabelle. Samen met zijn collega muzieksamenstellers koos hij ook de nieuwe liedjes die op 3FM te horen waren, waaronder de MegaHit.
Patrick’s specialiteit (naar eigen zeggen) was zijn constante zoektocht naar nieuwe muziek op het internet en in Buitenlandse pla(n)tenzaken, om 3FM zijn slogan waar te laten maken (Altijd de Eerste).
Dit leverde een aantal primeurs voor 3FM op, tot ergernis van andere radiostations.

HITS
Liedjes die dankzij Patrick, via de radio, hun weg naar een platenmaatschappij en de hitparade gevonden hebben zijn o.a. de top tien hit “Jelle” van Slimme Schemer (persiflage op Stan van Eminem) en recentelijk nog het liedje uit de Dubbelfris commercial “Zoene!”.

De Engelse band Kosheen dankt hun succes een beetje aan Patrick, die tijdens een verblijf in Engeland een cd maxi kocht met daarop als 2e track het nummer `Hide U`.
Het werd verkozen tot 3FM megahit waarna Kosheen doorbrak in Nederland. Patrick´s edit (moeilijk woord voor versie) van het nummer Silence van Delerium & Tiesto werd ook een grote hit.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Patrick Kicken

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Patrick Kicken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.