Joost

Joost boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joost.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Vroege Leven en Carrière Begin van Joost Klein

Joost Klein, beter bekend onder zijn artiestennaam Joost, is een van de meest opvallende en veelzijdige artiesten van Nederland. Met zijn unieke stijl, humoristische teksten en energieke optredens heeft hij een grote schare fans opgebouwd en een blijvende indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekwereld.

Joost Klein werd geboren in Leeuwarden en groeide op in een creatieve omgeving. Vanaf jonge leeftijd was hij al bezig met muziek en video’s maken, wat leidde tot zijn eerste bekendheid op YouTube. Met zijn komische video's en zelfgeproduceerde liedjes wist hij snel een groot publiek te bereiken. In 2016 bracht hij zijn eerste nummers uit, waarin zijn kenmerkende mix van humor en muzikaliteit al duidelijk aanwezig was.

Doorbraak en Succes van Joost op YouTube en de Muziekwereld.

Joost brak door met de release van zijn album "Scandinavian Boy" in 2018. De hit "Wachtmuziek" zorgde voor een stormloop aan aandacht en vestigde Joost als een serieuze artiest. Zijn vermogen om diep persoonlijke onderwerpen met humor en lichtheid te benaderen, zorgde ervoor dat hij een unieke plek veroverde in de harten van zijn luisteraars.

Joost's muziek is een eclectische mix van rap, hip-hop, pop en elektronische muziek. Hij staat bekend om zijn inventieve productie, eigenzinnige teksten en aanstekelijke melodieën. Zijn stijl is sterk beïnvloed door zowel hedendaagse artiesten als klassiekers, waarbij hij elementen uit verschillende genres naadloos weet te combineren.

Joost Klein op het Eurovisie Songfestival: Een Europese Droom met "Europapa"

In 2024 heeft Joost Klein aangekondigd dat hij Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met zijn anthem "Europapa". Dit is een mijlpaal in zijn carrière en een perfecte gelegenheid om zijn liefde voor de Europese cultuur en muziek op een nog groter podium te delen.

Joost Klein heeft altijd gedroomd van het bereiken van een breed publiek en het Eurovisie Songfestival biedt hem die kans. Na het succes van zijn album "Europapa" en de positieve reacties op het titelnummer, besloot Joost om een poging te wagen voor deelname aan Eurovisie. Met zijn unieke mix van moderne en traditionele muziekstijlen, wist hij de nationale voorronde te winnen en zo zijn ticket naar het internationale podium te bemachtigen.

Boeken of een optie plaatsen voor Joost?

Voor meer informatie over Joost kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joost

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9035 mensen

Specificaties van Joost

Biografie van Joost

Joost (1997, Leeuwarden) zijn bio laat zich het best omschrijven in beeld. Door de loop van omstandigheden zwierf hij als jonge jongen al rond op de online platformen. Een plek waar hij zich het alterego Eenhoorn Joost liet aanmeten. Een uitlaatklep waar de realiteit door middel van een voorliefde van beeld maken gefinetuned kon worden naar diens eigen visie met alle imperfecties van dien. Al bekend in vele niche subculturen voordat hij zijn voorliefde voor beeld maken samen liet gaan met zijn liefde voor muziek. Een huwelijk dat hem een eindeloos creatief perspectief lijkt te geven om te spelen met de emoties, aannames en gedachtes van de kijkers en luisteraars.

In de zomer van 2018 bracht hij samen met de Amsterdamse Donnie een album uit: ‘M van Marketing’. Het hoogtepunt van deze samenwerking tussen de heren is overduidelijk: op 2 december 2018 stond het Koninklijk Theater Carré op zijn grondvesten te schudden met de heuse duo hiphopshow.

In 2018 verkocht Joost alle zalen van zijn eerste clubtour uit en zorgde hij tijdens Lowlands 2018 voor een uitpuilende X-Ray. Ook dit jaar stond Joost op Lowlands. Maar in tegenstelling tot het voorgaande jaar, staat hij niet meer in de X-Ray, maar in de overvolle, veel grotere, Heineken tent van het Festival.  Daarnaast heeft hij ook weer Paaspop en Woo Hah in extase achtergelaten.

Dat Joost veelzijdig en eigenzinnig is, blijkt wel uit zijn eerste boek genaamd Albino (november 2018). Naast deze literaire zijsprong staat er ook weer nieuwe muziek op het menu: eind dit jaar komt Joost met zijn eerste échte eigen album! Om dit te vieren gaat Joost begin 2019 met een nieuwe clubtour langs enkele steden in Nederland en België.

In a nutshell:

“Joost is de atletische belichaming van imperfectie en moeilijk als artiest in een hokje te plaatsen. Één ding is zeker, Joost levert gegarandeerd een energieke en memorabele show!”

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Joost

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joost kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.