Boef

Boef boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boef.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Boef behoeft geen introductie. De Frans-Algerijnse rapper en vlogger Sofiane Boussaadia is een vaste waarde in de Nederlandse rapscene sinds zijn Zonamo-sessie in 2015 en zijn debuutEP ‘Gewoon Boef’ in februari 2016.

Boef is niet alleen een populaire rapper, maar ook een influecener en personality

Het vervolg kon niet uitblijven. Boef heeft een YouTube-kanaal met meer dan 841.000 volgers en honderduizenden views per vlog en dropte zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ in maart 2017. Met dat album verkocht hij platina, sleepte hij honderd miljoen streams binnen en werd hij wereldwijd de #28 meest gestreamde artiest in het weekend van de albumrelease.

Boef beschikt over een gigantische woordenschat en we gaan nog veel meer van hem horen

En daar stopte de teller niet. Met meerdere albumsingles verkocht hij platina en/of meervoudig platina en de music video van zijn track ‘Habiba’ werd met 40 miljoen views de best bekeken Nederlandse videoclip aller tijden. Met wat geluk is dit alles een voorbode op wat nog komen gaat en zal deze deugniet in de komende tijd nog veel meer muzikale streken uithalen.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Boef?

Voor meer informatie over Boef kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boef

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12497 mensen

Specificaties van Boef

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Boef

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boef kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.