Danny Vera

Danny Vera Boeken of Inhuren? | JB Productions Escha Tanihatu

Danny Vera boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Danny Vera.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Danny Vera vormde in de jaren '90 zijn eerste band Till Down, waarmee hij de Zeeuwse belofte won. Destijds was Danny één van de eerste afgestudeerde van de Rockacedemie uit Tilburg. Zijn klasgenoten waren onder andere Jacqueline Govaert en Floor Janssen. Hij trad met Till Down op door heel Nederland op allerlei festivals.

Platencontracten en Albums voor Danny Vera volgde al snel

In 2002 kreeg Danny een solocontract bij Universal Music en bracht hij meerdere albums uit. Onder andere For the Light in Your Eyes, Hold on a While en Ordinary Man. Zijn 4e album Pink Flamingo nam hij op in de Hilltop Studios in Nashville, Tennessee.

Danny Vera is met zijn band de vaste huisband in de bekende voetbaltalkshow Voetbal Inside. En van 2011 tot en met 2014 tevens van het dagelijkse Tour du Jour op dezelfde zender.

Vera werd op 19 november 2014 door mannentijdschrift Esquire uitgeroepen tot best geklede man van Nederland.

In 2019 kreeg Danny Vera bekendheid bij all Nederlanders vanwege zijn hit Roller Coaster

In 2019 belandde het nummer 'Roller Coaster' van zijn album 'Pressure makes Diamonds Part II' in de hitparades. Na een aarzelende start groeide het nummer uit tot een grote hit.

In de Top 40 stond het 27 weken genoteerd zonder de top 20 te bereiken. Aan het eind van 2019 bleek het erg succesvol te zijn in aller tijden-lijsten zoals de Evergreen Top 1000 van Radio 5 (nr. 16) en de Top 4000 van Radio 10 (nr. 8). In de Top 2000 van NPO Radio 2 was het de hoogste nieuwe binnenkomer ooit op plaats 4.

Op 2 september 2020 zong Vera bij Jinek zijn net voor zijn ongeboren kind geschreven lied I Still Don’t Know. Het nummer werd meteen een succes.

Boeken of een optie plaatsen voor Danny Vera?

Voor meer informatie over Danny Vera kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Danny Vera

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8832 mensen

Specificaties van Danny Vera

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Danny Vera

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Danny Vera kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.