Famke Louise

Famke Louise boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Famke Louise.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models in Paris’.

Vloggen, modellenwerk, muziekcarrière, Famke Louise is van alle markten thuis

Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door op spectaculaire manier aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Meer dan 1 miljoen mensen bekeek binnen 24 uur haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op me Monnie’. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord, waaronder ‘VROOM’, ‘SLIDE’, ‘DERRIÈRE’, ‘BOSS BITCH’ en ‘FAKA’, waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans.

Te gekke muziek en een geweldige persoonlijkheid maken Famke heel bijzonder

Famke Louise is populair omdat ze te gekke muziek maakt, een geweldige persoonlijkheid heeft én strijdt voor gelijkwaardigheid tussen mensen en culturen. Een belangrijke boodschap!

Famke Louise won diverse awards waaronder twee Veed Awards. In 2018 won ze in de categorie ‘beste muziek YouTuber’ en onlangs nog een in de categorie ‘Beste muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer Slide. Aan haar muur prijken verder diverse gouden en platina platen. Ze werkte onder andere samen met Ronnie Flex waarmee ze het Nederlandse Spotify record verbrak met meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur van hun nummer ‘Fan’.

Boeken of een optie plaatsen voor Famke Louise?

Voor meer informatie over Famke Louise kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Famke Louise

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14965 mensen

Specificaties van Famke Louise

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Famke Louise

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Famke Louise kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.