Heerlijke nieuwe zomer single voor Suzan & Freek - Onderweg naar Later

13/07/2021

Suzan & Freek brengen een heerlijk uptempo zomernummer uit. Onderweg naar Later is het vervolg op platinumsingle Goud. Het nummer gaat over de draad weer oppakken met iemand die je lang niet hebt gezien of gesproken. Dat het dan soms voelt alsof je elkaar gisteren nog hebt gezien en zo de draad weer op kan pakken. Alles voelt meteen vertrouwd - soms vertelt de stilte het meest", vertellen Suzan en Freek aan Sony Music. "De afgelopen anderhalf jaar lijkt wel één grote waas, de tijd vloog voorbij. Ineens beseften we ons dat we 'onderweg naar later' zijn."

Een heerlijk nummer voor de aankomende zomer

Het duo heeft bewust gekozen voor een uptempo nummer. "De zomer staat voor de deur, alles gaat of is weer bijna open en we mogen weer optreden. Daar hoort een vrolijk nummer bij!", aldus Suzan en Freek. Ze gaan vanaf juli weer touren. In de zomer spelen ze diverse uitverkochte shows op festivals en in het najaar doen ze een clubtour. 

Over de auteur:

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud

Boeking of een optie plaatsen voor Suzan & Freek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Suzan & Freek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.