Suzan & Freek

Suzan & Freek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Suzan & Freek.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Suzan & Freek scoorden out of nowhere twee megahits met de singles ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’.
Het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ is onlangs uitgebracht en Suzan & Freek beleven momenteel hun eerste theatertour. Daarnaast blijven Suzan & Freek beschikbaar voor exclusieve optredens op besloten evenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Het harde werken van Suzan & Freek resulteerde in een schitternde carrière

Hoewel de carrière van Suzan & Freek voor velen ogenschijnlijk uit het niets lijkt ontstaan, timmeren ze al lang aan de weg. Onder de noemer ‘De Minuut’ postten zij filmpjes op Facebook, waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Dat slaat enorm aan en er ontstaat een fanbasis.

In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en op gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf, met meer dan een miljoen views tot gevolg. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 13 miljoen keer beluisterd.

Als Het Avond Is is inmiddels een echte Nederpopklassieker

Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste ‘eigen’ nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Het nummer krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan en wordt bekroond met een dubbel platina award in Nederland en België. Opvolger ‘Blauwe Dag’, inmiddels ook bekroond met platina, wordt eveneens een enorme hit en klimt naar nummer 4 in de Nederlandse Top 40

Na het eerste album gaat het helemaal los

Suzan en freek hebben anno 2024* nog steeds de rem niet gevonden. Met 2 verdere albums en 2 compilatie albums zijn ze niet weg te slaan uit de verkoop. Ook qua singles zijn ze net zo hard doorgestoomd. met onder andere nummers als: De Overkant, Goud, honderd keer, slapeloosheid en Vas-y is dit het duo met 1 van de meest indrukwekkende hitrepertoires van de afgelopen paar jaar.

Boeken of een optie plaatsen voor Suzan & Freek?

Voor meer informatie over Suzan & Freek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Suzan & Freek

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17589 mensen

Specificaties van Suzan & Freek

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Suzan & Freek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Suzan & Freek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.