Scratch & Win - Consumentenactie

Scratch & Win - Consumentenactie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Scratch & Win - Consumentenactie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Klanten ontvangen een Scratch & Win speelkaart bij besteding van een bepaald bedrag. Daarmee nodig je hen uit om naar de speciale actie website te gaan. De klant 'krast' met de vinger over het scherm van de mobiele telefoon de kraslaag weg, of doet dit met de muis als de computer wordt gebruikt. 

Een actie waarbij de klant direct ziet of hij of zij prijs heeft

Naast enkele verleidelijke hoofdprijzen biedt Scratch & Win de mogelijkheid om klanten met kortingen en tegoedbonnen naar de verschillende winkels te leiden. Om de unieke code in te kunnen vullen, moet de klant zijn of haar emailadres invullen. Je bepaalt zelf welke klantinformatie je verder nog wilt verzamelen. Zo verzamel je op een eenvoudige manier een bestand aan relevante e-mailadressen en info. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven.

Scratch & Win is een laagdrempelige actie die voor iedereen leuk is

Het plezier van het krijgen van een Scratch & Win speelkaart, de spanning van het krassen en de vreugde van een prijs maken van deze actie een succes. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld en worden afgehaald bij de winkelier die de prijs beschikbaar stelt. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. Winkeliers scoren zo meer klanten, meer omzet en meer rendement. 

Boeken of een optie plaatsen voor Scratch & Win - Consumentenactie?

Voor meer informatie over Scratch & Win - Consumentenactie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Scratch & Win - Consumentenactie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrumpromotie - Online om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6116 mensen

Specificaties van Scratch & Win - Consumentenactie

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Scratch & Win - Consumentenactie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Scratch & Win - Consumentenactie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.