Big Win Machine - Consumentenactie

Big Win Machine - Consumentenactie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Big Win Machine - Consumentenactie.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De Big Win Machine staat garant voor spanning! Wie jackpot heeft, maakt kans op mooie prijzen. Tijdens de actieperiode kunnen deelnemers iedere dag meedoen via de speciale actiewebsite. Ze hoeven er de deur niet voor uit. 

Meedoen aan de Big Win Machine is laagdrempelig en eenvoudig

De deelnemer moet uitsluitend zijn of haar emailadres in vullen om de Big Win Machine te laten draaien. 
Bij een jackpot kiest men een van de prijzen uit waar de deelnemer kans op wil maken. Iedere dag worden de winnaars bekend gemaakt. Op deze manier verzamel je eenvoudig een bestand aan relevante e-mailadressen. Deze kun je inzetten voor andere marketingdoeleinden, zoals het versturen van nieuwsbrieven. 

​Met de Big Win Machine maken klanten op een snelle en makkelijke manier kans op een prijs

Een jackpot geeft kans op één van de hoofdprijzen, een waardebon of korting bij één van de deelnemende winkels. Dit stimuleert de verkoop in de actieperiode. Je realiseert in een korte tijd meer klanten, meer omzet en meer rendement.

Boeken of een optie plaatsen voor Big Win Machine - Consumentenactie?

Voor meer informatie over Big Win Machine - Consumentenactie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Big Win Machine - Consumentenactie

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrumpromotie - Online om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5548 mensen

Specificaties van Big Win Machine - Consumentenactie

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Big Win Machine - Consumentenactie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Big Win Machine - Consumentenactie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.