Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin

Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Een interactieve speurtocht die coronaproof is? Dat is onze retailactie ‘Arie op Safari’! Kinderen gaan op zoek naar de safaridieren in de etalages, voeren opdrachten uit en beantwoorden vragen. Een leuke selfie met de dieren mag natuurlijk niet ontbreken. En na afloop krijgen de kinderen een mooie beloning!

De educatieve vragen, opdrachten en puzzels maken de speurtocht een leuke activiteit voor het hele gezin

"Arie op Safari’ wordt zo voor het hele gezin een ware belevenis. Deze actie kan langere periode ingezet worden. Zeker in deze tijd is deze actie een goed alternatief voor de invulling van de activiteitenprogramma’s in de binnensteden. Er is tijdens de speurtocht voldoende ruimte om afstand te houden!

Winkelcentrum Actie Arie op Safari ook geschikt voor jouw bedrijf?

De actie is goed inzetbaar in winkelgebieden en winkelcentra

Ieder actie wordt geleverd met de speciale actiewebsite, levensgrote- en bewegende safari dieren die in de etalages of plekken op het park verstopt zijn, inclusief Safari-vragen en filmpjes. Hierdoor wordt de speurtocht voor het hele gezin een ware belevenis.
 
Ook een ideale invulling voor een leegstaand pand! De dieren brengen sfeer en trekt klanten aan. Gedurende een periode van twee tot vier weken bind je bestaande en nieuwe klanten aan je winkels. De speciale actiewebsite versterkt de actieperiode, evenals de nieuwsbrieven die we kunnen versturen. Ideaal te combineren met een Facebook en/of Instagram campagne!

Boeken of een optie plaatsen voor Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin?

Voor meer informatie over Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrumpromotie - Online om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6487 mensen

Specificaties van Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Met Arie op Safari - Winkelcentrum Actie voor het hele gezin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.