Sinterklaascadeau bezorgdienst

Sinterklaascadeau bezorgdienst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaascadeau bezorgdienst.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kan op jouw bedrijf het jaarlijkse Sinterklaasfeest geen doorgang vinden vanwege de Corona maatregelen? Maar wil jij het Sinterklaasfeest toch niet ongemerkt voorbij laten gaan?
Dan is de cadeau bezorgdienst misschien wel een leuke oplossing voor dit jaar.
Twee van onze Roetveeg Pieten zorgen ervoor dat de cadeaus voor de kinderen van jouw werknemers, daar ook daadwerkelijk terecht komen door ze persoonlijk af te geven.

Je kunt kiezen uit 2 opties m.b.t. de aanschaf van de cadeaus.

  1. Je regelt dit als Sinterklaascomissie zelf zoals je altijd al gedaan hebt. Je besteld de cadeaus zoals altijd en onze Pieten halen deze op bij jouw bedrijf. De cadeaus dienen dan wel ingepakt te zijn en voorzien van een naamsticker. Daarnaast zorg je voor een lijst met adressen waar de cadeaus afgeleverd kunnen worden.
  2. Onze Sinterklaascadeau bestelservice wordt ingezet. Via een link kunnen dan de cadeaus worden uitgezocht op de website. De cadeaus worden ingepakt en voorzien van naamsticker. Bij bestelling lkunnen de cadeaus bij het bedrijf worden bezorgd. Onze Pieten komen deze dan voordat zij gaan bezorgen ophalen. Op deze manier nemen we echt de gehele organisatie uit handen.

Wil jij onze Sinterklaascadeau bezorgdienst inzetten voor jouw alternatieve Sinterklaasfeest?

Neem dan snel contact met ons op. De prijs voor deze actie is op aanvraag. Omdat dit een actie is welke op maat voor je gemaakt wordt, nemen we eerst graag alle wensen door. Aan de hand daarvan zullen we je dan een geschikte offerte doen toekomen.

Boeken of een optie plaatsen voor Sinterklaascadeau bezorgdienst?

Voor meer informatie over Sinterklaascadeau bezorgdienst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sinterklaascadeau bezorgdienst

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4200 mensen

Specificaties van Sinterklaascadeau bezorgdienst

  • Tijdsduur: Maximaal 4 uur.
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Heinenoord
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaascadeau bezorgdienst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaascadeau bezorgdienst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.