Jordy van den Boer

Jordy van den Boer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jordy van den Boer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Jordy van den Boer is een jong en veelbelovend talent uit Brabant die met zijn stem en uitstraling bij jong en oud een glimlach op het gezicht tovert. Door zijn enthousiasme in combinatie met zijn eerdere opgedane ervaring als DJ speelt hij tijdens zijn optreden makkelijk en graag in op het publiek. Hierdoor maakt Jordy van ieder optreden één groot feest waarbij hij in een lekker snel tempo bekende Nederlandstalige hits afwisselt met eigen nummers die opvallend moeiteloos mee kunnen in die gezellige gemoedelijke sfeer. Onlangs scoorde hij een leuke hit met de zomerse single “Zo sexy”.

Jordy van den Boer live zien optreden is gegarandeerd genieten!

Afgelopen jaren maakte hij nummers als “Laatste Sirtaki”, “Vraag me niet hoe het kan” e.v.a. 
Bij Hart voor Muziek, Toppers van Oranje en Nederland Muziekland is hij een graag geziene gast. In 2016 scoort hij met een uitverkocht concert te Boxtel met maar liefst 1750 fans.

Special: Jordy zingt Jan Smit!

Tijdens optredens worden eigen nummers afgewisseld met de bekende nederlandstalige hits van o.a …Jan Smit! De reacties hierop waren, en zijn, zo enorm groot dat Jordy van den Boer op veler verzoek nu ook te boeken is met de act; ‘Jordy zingt Jan Smit’! In deze speciale act zingt Jordy – met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem – alle hits van deze populaire zanger. Feestnummers als ‘Vrienden voor het leven’, ‘Als de nacht verdwijnt’ worden afgewisseld met zijn meer gevoelige hits als ‘Laura’ en ‘Naam in de Sterren’. Alle nummers mee te zingen en in een geweldige spontane sfeer gebracht door Jordy zelf, niet áls Jan maar als Jordy van den Boer! Succes is bij deze act dan ook geen toeval maar vanzelfsprekend! Enthousiast, sympathiek, feest: Jordy van den Boer live zien optreden is gegarandeerd genieten!

Boeken of een optie plaatsen voor Jordy van den Boer?

Voor meer informatie over Jordy van den Boer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jordy van den Boer

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10767 mensen

Specificaties van Jordy van den Boer

  • Tijdsduur:
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jordy van den Boer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jordy van den Boer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.