Biografie van Gijs Staverman

Presentator Gijs Staverman inhuren als spreker

De radiodiskjockey blijkt een geboren spreker en al snel stijgt zijn populariteit als presentator. Hij gaat ook televisiewerk doen voor Veronica en presenteert programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap. Na een overstap naar Yorin in 2001 volgen programma’s zoals HotShots, Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman Ziet Alles en De Farm op televisie.

Ook op RTL 4 is hij te bewonderen als presentator van Boarding Now, Planet Race, Ik Kom Bij Je Eten, Nederland vs de Wereld en RTL Boulevard. Steeds vaker willen bedrijven hem inhuren als spreker voor een presentatie, want hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Bekende Nederlander en een specialist in het presenteren van evenementen. Gijs zat tot dit jaar 3 jaar lang in de jury voor de musical Awards.

Gijs Staverman boeken als presentator of dagvoorzitter

Zo is hij een van de vaste presentatoren van de populaire Top 2000, die elk jaar tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2. Ook presenteert hij in 2014 de TOP 2000 in Concert tijdens oudjaarsavond op NPO3. Tegenwoordig heeft Staverman op NPO Radio 2 zijn eigen lunchprogramma Gijs 2.0, een populaire radioshow waarin hij dagelijks tal van prominente gasten ontvangt. Bedrijven die hem boeken voor een lezing tijdens een congres, seminar of bedrijfsbijeenkomst, halen dan ook een zeer ervaren spreker in huis.

Gijs Staverman verzorgde in de afgelopen jaren talloze bedrijfspresentaties voor gerenommeerde merken zoals Samsung, Sony, Ahold en ING. Organisaties die hem inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator, kunnen rekenen op een boeiend evenement dat nooit gaat vervelen. Als eigenaar van een volwaardig mediabureau heeft hij bovendien het nodige te vertellen over het ondernemerschap.