Gijs Staverman

Gijs Staverman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gijs Staverman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gijs Staverman is een Nederlands radiodiskjockey, ondernemer en televisiepresentator die ook is te boeken als spreker. Hij wordt gewaardeerd vanwege zijn aangename radiostem en zijn enthousiaste en natuurlijke manier van presenteren. Inmiddels verzorgt hij regelmatig bedrijfspresentaties voor de top uit het vaderlandse bedrijfsleven. 

Gijs Staverman is in te zetten als presentator 

Diverse bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de kwaliteiten van Gijs Staverman;

Coca Cola, Samsung, Universiteit van Amsterdam, Sony, AZ, KPMG, Holland Casino, C1000, UPC, Unilever, DAS rechtsbijstand e.v.a.

Uiteraard is Gijs Staverman ook te boeken met zijn DJ Show

Met Stavermans Disco draait hij 2 uur lang de lekkerste hits.

Gijs Staverman is elke werkdag te horen op Radio 2 tussen 12.00 en 14.00 uur met zijn programma “Gijs 2.0”. Gijs maakt een gezellig lunch programma en ontvangt hierin regelmatig live gasten die dan een broodje met Gijs mee eten.

Boeken of een optie plaatsen voor Gijs Staverman?

Voor meer informatie over Gijs Staverman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gijs Staverman

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 47776 mensen

Specificaties van Gijs Staverman

  • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Gijs Staverman

Presentator Gijs Staverman inhuren als spreker

De radiodiskjockey blijkt een geboren spreker en al snel stijgt zijn populariteit als presentator. Hij gaat ook televisiewerk doen voor Veronica en presenteert programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap. Na een overstap naar Yorin in 2001 volgen programma’s zoals HotShots, Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman Ziet Alles en De Farm op televisie.

Ook op RTL 4 is hij te bewonderen als presentator van Boarding Now, Planet Race, Ik Kom Bij Je Eten, Nederland vs de Wereld en RTL Boulevard. Steeds vaker willen bedrijven hem inhuren als spreker voor een presentatie, want hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Bekende Nederlander en een specialist in het presenteren van evenementen. Gijs zat tot dit jaar 3 jaar lang in de jury voor de musical Awards.

Gijs Staverman boeken als presentator of dagvoorzitter

Zo is hij een van de vaste presentatoren van de populaire Top 2000, die elk jaar tussen kerst en oud en nieuw wordt uitgezonden op NPO Radio 2. Ook presenteert hij in 2014 de TOP 2000 in Concert tijdens oudjaarsavond op NPO3. Tegenwoordig heeft Staverman op NPO Radio 2 zijn eigen lunchprogramma Gijs 2.0, een populaire radioshow waarin hij dagelijks tal van prominente gasten ontvangt. Bedrijven die hem boeken voor een lezing tijdens een congres, seminar of bedrijfsbijeenkomst, halen dan ook een zeer ervaren spreker in huis.

Gijs Staverman verzorgde in de afgelopen jaren talloze bedrijfspresentaties voor gerenommeerde merken zoals Samsung, Sony, Ahold en ING. Organisaties die hem inhuren als spreker, dagvoorzitter of presentator, kunnen rekenen op een boeiend evenement dat nooit gaat vervelen. Als eigenaar van een volwaardig mediabureau heeft hij bovendien het nodige te vertellen over het ondernemerschap.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Gijs Staverman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gijs Staverman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.