TikTok Booth

TikTok Booth boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van TikTok Booth.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Je kunt er niet meer omheen TikTok ... een razend populair social media platform met name onder de jeugd!
Een platform in het leven geroepen voor creatieve, korte filmpjes.
 
Via een account op dit platform, kun je zelf korte filmpjes uploaden en delen met jouw volgers. Het zijn veelal dansjes, hobby's of video's van huisdieren die gedeeld worden. Maar ook bekende popsterren plaatsen TikTok's met dansjes op hun songs die dan vervolgens viral gaan en door iedereen nagedaan worden. De een kan het nog beter dan de andere en soms zitten er ook onwijs hilarische exemplaren tussen.
 
Dacht je soms dat TikTok alleen populair is onder de jeugd, dan heb je het verkeerd want inmiddels is het zo dat alle leeftijden gek zijn op dit medium.
 

Show your moves and groves in onze TikTok booth!

De fantastische, futuristische licht ‘tunnel’ zorgt dat jouw bezoekers dit event nooit meer vergeten.
De TikTok Booth is een unieke party experience. De futuristische, glimmend zilveren licht ‘tunnel’, vol met gekleurd LED licht, is een feestje.
 
Je gasten kunnen kiezen uit een geanimeerde GIF, Boomerang, (digitale) foto’s of de échte Super Model experience op video.

Party like a TikTok pro!

Strike a pose like a super model or party like a rockstar. Zorg voor een onverwachte, alles overtreffende ervaring met de ‘HOTTEST’ photobooth die je kunt vinden. Onze TikTok Booth is geweldig voor allerlei soorten events. Van een bedrijfsevent tot fotomarketing, van (school)gala tot bruiloft.
 
De TikTok Booth is geweldig voor volwassenen, jongeren en tieners. Zodra hun ‘shoot’ klaar is kan het resultaat naar hun mobiel verzonden worden of per e-mail.

Boeken of een optie plaatsen voor TikTok Booth?

Voor meer informatie over TikTok Booth kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor TikTok Booth

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Top Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10577 mensen

Specificaties van TikTok Booth

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor TikTok Booth

Voor meer informatie en beschikbaarheid van TikTok Booth kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.