Feest DJ Willem de Wijs

Feest DJ Willem de Wijs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Feest DJ Willem de Wijs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Boek je Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet!
Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd. Met zijn aanstekelijke stem en fanatiek microfoongebruik is Willem dé perfecte combi van DJ & MC, maar… dan voor de prijs van 1!

Dus dames zet je BH een standje strakker en mannen sla je munten op de bar kapot, want het wordt FEEST! 

#BIJZIJNISMEEMAKEN

Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten

Hij is niet voor niets 4x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland. Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs.
 
Ook in hetbuitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z'n kop tijdens de gezelligste après ski party’s. Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. 

Meezingen gegarandeerd! 

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. Het Feestteam, Roy Donders en Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem de Wijs is ZAKKA ZAKKA. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest!

Boeken of een optie plaatsen voor Feest DJ Willem de Wijs?

Voor meer informatie over Feest DJ Willem de Wijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Feest DJ Willem de Wijs

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10004 mensen

Specificaties van Feest DJ Willem de Wijs

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 5 uur aaneengesloten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Feest DJ Willem de Wijs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Feest DJ Willem de Wijs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.