Meet & Greet Baby Dino's

Meet & Greet Baby Dino's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Baby Dino's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Meet & Greet onze babt Dino’s. Onze lieve baby’s zijn nog maar net uit hun ei gekropen. Wij tonen ze met trots aan jouw gasten. Het zijn prachtige levensechte (oké voor zover we denken te weten) babydino’s, maar dan in de mini vorm. We nemen twee van deze schatjes mee, namelijk een baby T-Rex en een baby Brotosaurus.

We stellen de babydino’s even aan je voor

De Tyrannosaurus was een reusachtige vleeseter, die tot veertien meter lang en acht ton zwaar kon worden. De T-Rex is ook wel de allerbekendste dino di er is. Dat komt omdat hij bij mensen bekend is geraakt als het grootste landroofdier uit de wereldgeschiedenis. Hij werd nog populairder door de Jurrasic Park films en is niet meer weg te denken bij evenementen of exposities met dino’s.

De Brontosaurus staat erom bekend dat hij enorm was. Het was een zwaargebouwde viervoeter van ruim twintig meter lang werd die vijftien ton woog. Hij had een vrij lange maar stevige nek met een klein hoofd. Omdat hij een planteneter was, wordt deze dino ook wel weggezet als grote vriendelijke reus. Het tegenovergestelde van de T-Rex.

Boek een Meet & Greet met onze Baby Dino's

En laat jouw gasten genieten van deze super leuke Dino's. Geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Baby Dino's?

Voor meer informatie over Meet & Greet Baby Dino's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Baby Dino's

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Dino Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7512 mensen

Specificaties van Meet & Greet Baby Dino's

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,65 per gereden km, vanaf Zwolle (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Baby Dino's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Baby Dino's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.