Wouter van der Goes - Radio DJ

Wouter van der Goes - Radio DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wouter van der Goes - Radio DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op zijn twaalfde krijgt Wouter van der Goes uitgelegd hoe een mengpaneel werkt en vanaf dat moment is hij verloren.

Hij begint in 1995 bij Radio 538, waar hij verschillende programma's presenteert, waaronder Weekend Warming Up, After Dark, Peepshow en 538 Classics.

De volgende uitdaging vindt Wouter bij Veronica FM en aansluitend bij Yorin FM. Hier presenteert hij samen met Gijs Staverman het programma Gijs&Wout in de middag en later Wout in de middag.

In 2004 maakt Wouter de overstap naar BNN waar hij iedere werkdag van 16.00 uur tot 18.00 uur te horen is. Met het programma Wout! brengt Wouter een leuk, fris middagprogramma op 3FM.

In september 2014 stapt Wouter over naar de publieke omroep. Hij krijgt de vrije hand om op NPO Radio 2 een nieuw programma te ontwikkelen bij de KRO-NCRV. Hier mag hij elke werkdag tussen 16.00 & 18.00 uur het programma “Wout2Day” maken. Hier is hij als een vis in het water en maakt er elke middag op Radio 2 een heel mooi en boeiend programma.

Wout's Vinyl Party

Vinyl is terug! Om nooit meer weg te gaan ! Iedere vrijdag avond draait Wouter van der Goes al 2 uur lang alleen maar oude single's en LP's op NPO Radio 2.
Deze "Vinyl Friday" is inmiddels een groot succes, tijd om nu ook voor nostalgische avonden in het land te zorgen.

"Oude tijden herleven weer, zoals de schoolfeesten van vroeger waren"

Om de show promotioneel extra onder de aandacht te brengen zal Wouter van der Goes het feest groots promoten via de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Boeken of een optie plaatsen voor Wouter van der Goes - Radio DJ?

Voor meer informatie over Wouter van der Goes - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wouter van der Goes - Radio DJ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 38461 mensen

Specificaties van Wouter van der Goes - Radio DJ

  • Tijdsduur: 1 x 180 minuten, 1 x 180 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wouter van der Goes - Radio DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wouter van der Goes - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.