De Heksen Zusters

De Heksen Zusters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Heksen Zusters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Groot, opvallend en grappig. Dat zijn deze twee zussen. Op zoek naar mensen die bezeten zijn van het kwaad trekken zij door de straten. Hiermee willen zij de mensheid redden. Door hun uiterlijk verwacht niet iedereen de goede bedoelingen van deze twee heksen. Toch laten zij zich door niets en niemand tegen houden, elke voorbijganger onderzoeken zij grondig op zoek naar het kwaad. 

De Heksen Zusters mogen niet ontbreken op je Halloween event

De Heksen Zusters zijn in te zetten in winkelcentra maar ook op Halloween feesten. Heb je toevallig een theamfeest met als thema heksen of griezelen? Dan mogen deze grappige heksen natuurlijk niet ontbreken.

Boeken of een optie plaatsen voor De Heksen Zusters?

Voor meer informatie over De Heksen Zusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Heksen Zusters

Deze act is bekeken door 1369 mensen

Specificaties van De Heksen Zusters

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Apeldoorn (visa/versa)

Boeking of een optie plaatsen voor De Heksen Zusters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Heksen Zusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.