De rijdende Kliko's

De rijdende Kliko's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De rijdende Kliko's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De leukste vuilnisbakken van Nederland. Ze zijn grappig, ondeugend en nieuwsgierig. Samen trekken de twee kliko's de wereld in en rijden rond op zoek naar afval. Ze vinden de mens heel interessant en kunnen je plagen, versieren en laten schrikken. De kliko's communiceren met jong en oud doormiddel van ludieke geluiden en bewegingen! 

Voer zwerfafval aan de Kliko's

Een perfecte entertainment act om het publiek te laten lachen en vermaken. Kinderen gaan actief op zoek naar zwerfafval om de kliko's te voeren, terwijl oudere bezoekers genieten van de grappen die deze kliko's uithalen. Entertainment voor jong en oud! 

Hou je winkelgebied schoon op een humoristische manier

Hoe leuk is het om entertainment te combineren met een schoon winkelgebied. Je kan de Kliko's voor 3 x 45 minuten of 4 x 30 minuten binnen 4 aaneengesloten uren inhuren. Eén of twee Kliko's de keuze is aan jou.

Boeken of een optie plaatsen voor De rijdende Kliko's?

Voor meer informatie over De rijdende Kliko's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De rijdende Kliko's

Deze act is bekeken door 1333 mensen

Specificaties van De rijdende Kliko's

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur

Boeking of een optie plaatsen voor De rijdende Kliko's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De rijdende Kliko's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.