Straatmuzikanten Say Cheese

Straatmuzikanten Say Cheese boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Straatmuzikanten Say Cheese.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zeg je Holland dan zeg je klompen, molens en tulpen. En natuurlijk kaas! "Say Cheese" is een opvallend muzikaal duo dat Nederlandse muziek en liedjes op een frisse manier nieuw leven inblaast.

Straatmuzikanten met Hollandse muziek

Het Hollandse repertoire van straatmuzikanten Say Cheese klinkt weer helemaal fris en is voor iedereen toegankelijk. Want duo Say Cheese gaat verder dan alleen de klompen, molens en tulpen. Oftewel; kaaskoppen met internationale allure!

Boeken of een optie plaatsen voor Straatmuzikanten Say Cheese?

Voor meer informatie over Straatmuzikanten Say Cheese kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Straatmuzikanten Say Cheese

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7545 mensen

Specificaties van Straatmuzikanten Say Cheese

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,20 per km. vanaf Amersfoort
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Straatmuzikanten Say Cheese

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Straatmuzikanten Say Cheese kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.