De Pensionado's - Straattheater act

De Pensionado's - Straattheater act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Pensionado's - Straattheater act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Pensionado's is een straattheateract rondom het bejaarde echtpaar Loes en Max. Ze zijn echt ontwapenend aardig en vrolijk. Max speelt gezellig zijn accordeon en Loes koestert haar breiwerkje.

Loes van de Pensionado's maakt graag een dansje

Staat Loes daar nu ineens met iemand te dansen? Samen met hun kleine hondje Tena bezorgen ze iedereen een glimlach en een goed humeur, jong en oud.

Deze mobiele muziekact is geschikt voor: Straattheater, promotie, winkelcentra en beurzen. Als welkomst, openings, of pauze act bij congressen bedrijfsfeesten etc. 

Boeken of een optie plaatsen voor De Pensionado's - Straattheater act?

Voor meer informatie over De Pensionado's - Straattheater act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Pensionado's - Straattheater act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14981 mensen

Specificaties van De Pensionado's - Straattheater act

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: € 0,20 per km. vanaf Amersfoort
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Pensionado's - Straattheater act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Pensionado's - Straattheater act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.