Jurgen Jonkers de Look a Like Frans Bauer exclusief te boeken bij JB Productions

07/06/2017

Jurgen Jonkers de Look a Like Frans Bauer exclusief te boeken bij JB Productions | JB Productions Foto: Nick van Ormondt

We zijn trotst om te kunnen melden dat wij per heden de exclusieve boekingen van Jurgen Jonkers gaan verzorgen. Jurgen is de dubbelganger van Frans Bauer. Jurgen is blij dat JB Productions zijn belangen gaat verzorgen en ziet de toekomst zonnig tegemoet.

Frans Bauer imitator - Jurgen Jonkers

De meest succesvolle look-a-like en leukste imitator van Frans Bauer.
Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Hij maakte van elk optreden een feest, hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer maar ook zijn stem.
 

Look a Like Frans Bauer op televisie

De kwaliteiten van de enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij: Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), reallife soap Only Joling (YORIN) en hij was meerdere malen te gast bij Nachtsuite (RTL 5). Hij is regelmatig te zien bij shownieuws (SBS6) en hij had zijn eigen aflevering bij Bouwval gezocht (RTL4). Ook deed hij voor het goede doel ‘Het Rode Kruis’ mee aan de clip ‘Leipe Bauer Flavour’ met Lange Frans, Ali B en vele anderen. Er waren interviews met hem te lezen in onder meer: Actueel, Panorama, Vrij Nederland, NRC Handelsblad, in Libelle en het Plusmagazine.

Boeking of een optie plaatsen voor Frans Bauer Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frans Bauer Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.