De Fietsende DJ

De Fietsende DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Fietsende DJ.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Fietsende DJ is een unieke mobiele muziek act voor jong en oud. Een funky rood vouwfietsje is met een krachtige muziekinstallatie omgebouwd tot een vette discofiets. De DJ komt er aan en is niet te missen. Kleurrijk, vrolijk en altijd met aanstekelijk lekkere muziek. Kortom, een bijzondere verschijning waar je gegarandeerd een goed humeur van krijgt! Stilstaand wordt het publiek écht bij de act betrokken en vermaakt. Dan kunnen er ouderwetse vinyl singeltjes gedraaid worden.

Laat je favoriete muziek draaien door de Fietsende DJ

Sta je te kijken en vóór je het weet doe je mee met de korte, grappige discodansworkshop! Iemand al een verzoekplaatje?! De Fietsende DJ is zeer geschikt voor een breed publiek en op vele plekken inzetbaar. Zowel buiten als binnen! Bovendien is hij handig inzetbaar als mobiele omroeper

Boeken of een optie plaatsen voor De Fietsende DJ?

Voor meer informatie over De Fietsende DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Fietsende DJ

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12425 mensen

Specificaties van De Fietsende DJ

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: Solo
  • Reiskosten: € 0,20 per km. vanaf Amersfoort
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor De Fietsende DJ

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Winkeliersvereniging Nolenslaan

  • Door: Ben Dubbeldam
  • Locatie: Schiedam
  • Datum:

Op tijd en prima interactie met publiek

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor De Fietsende DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Fietsende DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.