Mike Alderson

Mike Alderson boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mike Alderson.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Mike wordt op 29 november 1993 geboren in Roosendaal. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. 

Mike is gezegend met een geweldig stemgeluid en is op het podium een entertainer

Ondanks dat Mike pas net ben begonnen is met zijn muzikale carrière, geniet hij ervan dat mensen hem volgen en geïnteresseerd zijn in wat hij doet.
 
De single Alleen Maar Dansen, is een gevoelig nummer waarin hij zingt over een jongen die eigenlijk klaar is met een meisje en verder gaat met zijn leven.

Met zijn stem en afwisselende repertoire is het een feestje wanneer Mike Alderson op de bühne staat

Mike zal niet stilzitten en zichzelf ontwikkelen zodat de volgende single nog beter wordt. Zijn nieuwste single is het mooie Zo Graag. Deze single is opgenomen bij Sonic Solutions is energiek, dansbaar en zal naar verwachting snel blijven hangen bij het publiek. Bekijk de complete video online.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Mike Alderson?

Voor meer informatie over Mike Alderson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mike Alderson

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5597 mensen

Specificaties van Mike Alderson

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Mike Alderson

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mike Alderson kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.