Brian More

Brian More boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Brian More.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Brian More onderscheid zich door zijn energieke optredens met een rauw randje, met een gevarieerde mix van Engelstalige en Nederlandstalige hits. Van gevoelige ballads in een eigen jasje, naar krachtige rock-nummers, tot zijn kenmerkende moderne dance songs.

Energieke optredens met een mix van Engels- en Nederlandstalig

Met zijn debuut single “In De Nacht” laat Brian More zijn eigen sound horen, een sterke Nederlandstalige popsong met dance invloeden. “In De Nacht” gaat over het gevoel om soms te willen ontsnappen aan de drukte en realiteit van de dag. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. 

Boeken of een optie plaatsen voor Brian More?

Voor meer informatie over Brian More kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Brian More

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5746 mensen

Specificaties van Brian More

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Brian More

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Brian More kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.