Joeri Plaizier

Joeri Plaizier boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Joeri Plaizier.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Al sinds enige jaren is Joeri een graag gezien zanger entertainer op diverse evenementen en feesten. 
Met jeugdig elan en zijn moderne repertoire is hij dan ook zeer populair bij de jongeren en studenten. Hij deed zijn eerste ervaringen op in bijvoorbeeld, Café Bolle Jan en De Bastille in Amsterdam.

Joeri Plaizier gaat voor een fulltime zangcarrière

Maar talent alleen is niet de basis voor een succesvolle carrière. Het afsluiten van zijn studie aan de middelbare hotelschool en het werken aan zijn stem heeft ertoe geleid dat Joeri Plaizier heeft besloten om de volgende stap te nemen naar een fulltime zangcarrière. 

Een nieuwe muzikale weg voor Joeri Plaizier

Dat Joeri een nieuwe muzikale weg heeft gevonden zal voor iedereen duidelijk zijn.
Joeri slaat met zijn single “Paradijsje” een nieuwe weg in. De passende opvolger 'Extase', 'Toveren', 'Dansen In Het Donker' sluit zeker aan bij de sfeer van de vorige singles. Een fantastische productie, met een verfrissende tekst en een grandioze videoclip. 
Zijn nieuwste single heet Wat Ik Voel. Inmiddels heeft Joeri een verfrissend eigen repertoire opgebouwd waarmee hij een heel eigen sfeer maakt.

Boeken of een optie plaatsen voor Joeri Plaizier?

Voor meer informatie over Joeri Plaizier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Joeri Plaizier

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5838 mensen

Specificaties van Joeri Plaizier

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Joeri Plaizier

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Joeri Plaizier kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.