Eddy Walsh

Eddy Walsh boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eddy Walsh.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

 

Eddy Walsh werd ontdekt toen hij zong tijdens het leggen van een vloer in het huis van een talentscout. Deze hielp hem aan een platencontract bij platenmaatschappij Arcade van Herman Heinsbroek. Met producer Patrick de Vormer schreef Walsh zijn eerste single “Heerlijk naar m’n zin”, die de Tipparade haalde.

Eddy Walsh is onder andere een feest en après-Ski muziek topper

Na “Heerlijk naar m’n zin” bracht Walsh de single “Hoppa” uit. Hoewel deze single niet teweegbracht wat Arcade en Walsh ervan verwachtten, werd de B-kant “De vrolijke koster” opgepikt door het Skihut-imperium en belandde dit nummer ook op de Après Skihut-jubileum-cd.
 
Hierna werd het enige tijd rustig rond Walsh, hoewel hij in die tijd wel zijn single “Annelies” uitbracht, een krachtige ballad over een van zijn grootste fans en ex-vriendin. De stilte duurde echter niet lang. In samenwerking met DJ Maurice van de Skihut bracht hij een uptempo versie van het Koos Alberts-nummer “Zijn het je ogen” uit. Dit nummer belandde in de Mega Top 100 en hoog in de Nederlandstalige Top 20.

Succes voor Eddy Walsh

Door de successen werd Walsh gevraagd in het voorprogramma van René Froger tijdens concerten in de Amsterdam ArenA in 2004. In juli 2006 lanceerde Walsh de single “Op m’n Perzisch tapijt”, die direct in de Top 100 belandde. Daarnaast trad Walsh vaak op in het café van de ouders van René Froger, Bolle Jan. Hier ontwikkelde hij de Bolle Jan Show.

Boeken of een optie plaatsen voor Eddy Walsh?

Voor meer informatie over Eddy Walsh kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Eddy Walsh

Deze act is bekeken door 19414 mensen

Specificaties van Eddy Walsh

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 45 minuten, 2 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland