KidsPop met Monique Smit

KidsPop met Monique Smit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van KidsPop met Monique Smit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’. Deel 1 en Deel 2 van boek en cd werden respectievelijk bekroond met een dubbel platina en platina award. Op 29 mei lanceert de Volendamse haar eerste boek met cd van het nieuwe concept: Kleuterpop. Dit album bevat tien nieuwe liedjes en een bonus track. De muziek is in samenwerking van Monique geschreven en geproduceerd door Jurjen Gofers en Waylon van der Heijden, die eerder hits schreven voor onder andere Snollebollekes.

Kinderliedjes van Monique Smit

Monique: “Na het succes van ‘2 Kleine Kleutertjes’ werd mij bijna dagelijks gevraagd naar nieuwe kinderliedjes. Inmiddels heb ik twee prachtige zoontjes en dat heeft mij veel geïnspireerd voor de nieuwe liedjes voor het album Kleuterpop. Met een geweldig nieuw team en mijn kids als proefkonijntjes zijn we aan de slag gegaan. Ik ben supertrots op het resultaat met hele vrolijke, gezellige liedjes. Helemaal van nu en voor kinderen van alle leeftijden”

Uiteraard mag een spectaculaire Kidspop live show niet ontbreken!

Voor kinderen van alle leeftijden, maar zeker in het bijzonder voor de kleintjes, brengt Monique een geweldige show van 45 minuten door het hele land.
Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om op de foto te gaan met Monique en het boekje met cd te kopen en te laten signeren.

  • Duur show: 45 minuten
  • Doelgroep: Kinderen van álle leeftijden en ouders
  • Inclusief: Monique Smit, 2 danseressen, 1 DJ, volop giveaways én interactie! 

Boeken of een optie plaatsen voor KidsPop met Monique Smit?

Voor meer informatie over KidsPop met Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor KidsPop met Monique Smit

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17353 mensen

Specificaties van KidsPop met Monique Smit

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Leeftijd: kinderen van 4 t/m 10 jaar
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor KidsPop met Monique Smit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van KidsPop met Monique Smit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.