De Uitvinder - Straattheater Act

De Uitvinder - Straattheater Act boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Uitvinder - Straattheater Act.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens deze wonderlijke voorstelling zal jong en oud door deze uitvinder worden meegenomen voor een magische reis vol vreemde uitvindingen. Naast verbazing zal dit uiteraard ook zorgen voor de nodige hilariteit!

Magisch straattheater vol betoveringen en uitvindingen 

Uiteraard zijn deze uitvindingen nog strikt geheim! Daarom zijn deze goed verborgen in de kar! Maar het aanwezige publiek krijgt de unieke kans als eerste hiermee kennis te maken. Maar iedereen moet natuurlijk wel beloven dat tegen niemand anders door te vertellen!

Welke magie en uitvindingen worden er vertoont?

Maar om wat voor uitvindingen gaat het dan eigenlijk? En hoe zien deze eruit? Daar komt ineens een apparaat tevoorschijn. Het is de Ringulator! Een wat? Nou een apparaat waarmee je een (trouw)ring een complete make-over kan geven! Oh jee er gaat blijkbaar iets fout! Er komt rook uit het apparaat! Waar is de ring gebleven? Gelukkig heeft deze uitvinder daar wel een magische uitvinding voor bedacht! Hij is natuurlijk niet voor niets een uitvinder.

Gedachten lezen en ontvangen via een speciale uitvinding.

Het publiek zal ook kennis maken met de telepethator en de gedachtenhelm!Doormiddel van deze 2 apparaten kan men de gedachtes van iemand ontvangen! Maar is dat wel veilig? Je weet immers toch nooit waar iemand aan denkt? Het publiek hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken. Het is nog nooit fout gegaan! Hij heeft deze apparaten namelijk nog nooit eerder getest! Als dat maar goed gaat! 

De leugendetector

De nieuwste uitvinding is de leugendetector. Doormiddel van dit apparaat kun je zien of iemand liegt. De uitvinder heeft het echter nog niet kunnen testen, want hij spreekt natuurlijk altijd de waarheid!

Ineens gaat het apparaat piepen, wat aangeeft dat de uitvinder dus blijkbaar liegt! Natuurlijk niet. Deze uitvinder spreekt altijd de waarheid! Het apparaat blijft maar piepen en piepen op alles wat de uitvinder zegt!

Het apparaat slaat ineens op tilt! Alles valt uit elkaar! Tot overmaat van ramp schiet er ook nog een vuurflits uit het apparaat!  Uiteraard zorgt dit alles voor grote vreugde bij het aanwezige publiek.

Specificaties De Uitvinder - Straattheater Act

  • 4 voorstellingen van elk 20 tot 25 minuten binnen 4 uur
  • Vrije ruimte van 4 x 4 meter

Boeken of een optie plaatsen voor De Uitvinder - Straattheater Act?

Voor meer informatie over De Uitvinder - Straattheater Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Uitvinder - Straattheater Act

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7724 mensen

Specificaties van De Uitvinder - Straattheater Act

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Uitvinder - Straattheater Act

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Uitvinder - Straattheater Act kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.