Unit - Handen Wassen

Unit - Handen Wassen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Unit - Handen Wassen.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

NIEUW! Gedurende de Corona-crisis worden al onze Kids Workshops voorzien van een Unit - Handen Wassen. Voordat kinderen deelnemen aan een Kids Workshop, moeten zij eerst hun handjes goed wassen. Daarna mogen zij pas plaatsnemen op het terras. Indien gewenst kunnen ze bij het verlaten van de Kids Workshop nogmaals hun handen wassen. 

Unit - Handen Wassen gedurende Coronacrisis standaard bij Kids Workshops

Handen wassen moet bij iedereen vanzelfsprekend worden. Kleine kinderen kunnen dit maar beter zo snel mogelijk leren. Ideaal dus als ze dit ook al leren bij een activiteit waaraan ze deel gaan nemen.
De Handenwas Unit is voorzien van zeepdispenser, stromend water en papieren handdoekjes.
Handhygiene is ontzettend belangrijk en op deze manier wordt het super gemakkelijk.

Waarom kiezen wij voor handen wassen en niet voor anitbacteriële handzeep?

Uit onderzoek is gebleken dat antibacteriële handzepen, waarvan we denken dat ze hygiënisch zijn in werkelijk juist schadelijk zijn voor de mens. Ze bestrijden de goede bacteriën en kunnen ervoor zorgen dat we daardoor juist vaker ziek worden. Ze zijn zo slecht en schadelijk dat de gezondheidsraad adviseerd alle desinfecterende producten van de markt te weren. Aldus een artikel in het Algemeen Dagblad.

Je kunt het artikel hier teruglezen.

Boeken of een optie plaatsen voor Unit - Handen Wassen?

Voor meer informatie over Unit - Handen Wassen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Unit - Handen Wassen

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Creatieve Workshops om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5937 mensen

Specificaties van Unit - Handen Wassen

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Unit - Handen Wassen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Unit - Handen Wassen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.