Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow

Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zo lang de coronamaatregelen van kracht zijn trekt Tijl eropuit met zijn speciaal omgebouwde theaterbus om vrolijke, interactieve kindershows voor klein publiek op gepaste afstand te spelen.
Deze energieke ‘Mini Drive-in Shows’ duren 20 minuten en zijn per dagdeel te boeken.

Welke varianten van Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow zijn er te boeken?

 • De Muzikale Therapeut met quarantainelied
  Met een ludieke, korte, interactieve familievoorstelling trekt Tijl eropuit als therapeut om de mentale en fysieke gezondheid van kinderen én hun ouders op peil te brengen na al die weken isolement en hen voor te bereiden op een terugkeer in de post-coronale samenleving. Deze voorstelling is te boeken per dagdeel. Deze muzikale Therapeut komt werken aan uw conditie. Er is een quarantainelied (onder het motto 'het kan altijd erger'), de regeldruk binnenshuis wordt gefileerd, er is ruimte voor een meditatieve excercitie en bovendien wordt geoefend met basale sociale omgangsvormen die nu in onbruik raken, zoals 'een hand geven' of 'een bestelling op een terras doen'.Alles natuurlijk met aanstekelijke liedjes, interactie en humor als smeermiddel!
   
 • De Feest Drive-in Kindershow
  Een feestje vieren in coronatijd? Ja hoor, dat kan! Deze mini-kindervoorstelling van Tijl is een echt meedoefeest, waarbij kinderen constant actief betrokken worden. De beentjes gaan geheid van de vloer! Vanuit zijn theaterbus bouwt Tijl met zijn publiek een onvergetelijk feest!
  Natuurlijk gaan we uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, wordt er volop gedanst en met ballonnen gezwaaid bij het lied ‘Wij vieren feest' en misschien lopen we zelfs wel de polonaise op anderhalve meter afstand...
   
 • De Drive-in Mini Kindershow  
  Zolang het publiek niet naar het theater kan komen, komt Tijl naar het publiek! Gewapend met gitaar, ukelele, accordeon, percussie en een heleboel energie en enthousiasme trekt hij het land in met een tournee in het klein. Vanuit het mini-podium in zijn speciaal omgebouwde theaterbus komt Tijl met een interactieve liedjesshow zijn leukste kinderliedjes spelen. Dat betekent natuurlijk dansen, zingen, springen, klappen en stampen! 

Boeken of een optie plaatsen voor Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow?

Voor meer informatie over Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow

Deze act is bekeken door 3925 mensen

Specificaties van Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow

 • Tijdsduur: 5 x 20 minuten binnen 4 uur
 • Geluid: Inclusief geluid
 • Licht: inclusief licht
 • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tijl Speelt op Safe Mini Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.